|سرویس و نگهداری|نوسازی آسانسور و پله برقی

نوسازی آسانسور و پله برقی

استفاده از آسانسورهای قدیمی به مرور زمان باعث می شود که هزینه های نگهداری و تعمیرات آن افزایش پیدا کند و کارآیی آن کمتر شود. به جای تعویض کل آسانسور، بهترین راه بازسازی و نوسازی آن است. نوسازی آسانسور مصرف انرژی را کاهش و ارزش اموال را افزایش می دهد. در برخی موارد، آسانسورها زودتر از زمان اتمام عمر مفید آن ها خراب می شوند. استفاده نادرست و بیش از حد و یا تعمیر و نگهداری نامناسب می تواند از جمله عواملی باشد که بر این موضوع تاثیرگذار هستند. بنابراین، در برخی موارد بهتر است که برای افزایش رضایت کاربران و ارزش ساختمان، آسانسورهای قدیمی را به روز رسانی و نوسازی کرد. در این مطلب، در مورد تعریف نوسازی آسانسور، مزایای آن و نحوه انجام این کار صحبت خواهیم کرد.

تعریف نوسازی آسانسور 

به صورت کلی، آسانسورها بین 20 تا 25 سال عمر می کنند اما به دلیل استفاده نامناسب و یا تعمیر و نگهداری نامناسب آن، ممکن است زودتر از موعد هم کارایی بهینه خود را از دست بدهند. عمدتا تولیدکنندگان آسانسور با توجه به پیش بینی چنین مواردی، امکان به روز رسانی های آتی را در یونیت آسانسور ایجاد می کنند تا با به روز رسانی تکنولوژیکی و موردی آسانسور تز اورهال شدن کامل سیستم جلوگیری کرده و در ضمن عملکرد آن را بهبود می بخشد و از صرف هزینه های زیاد سرویس و نگهداری آسانسورهای قدیمی جلوگیری می کند. 


این روند شامل به روز رسانی بخش های مختلف آسانسور برای بهبود کارآیی، ظاهر، طراحی، تکنولوژی و سایر جنبه های آسانسور است که به صورت مستقیم بر عملکرد آن تاثیر می گذارد. نوسازی آسانسور در واقع به به روز رسانی مکانیکی و سیستم کنترلی آسانسور اطلاق می شود که برای بهبود کارآیی و ایمنی دستگاه انجام می شود. هدف از انجام این کار افزایش عمر مفید و بهبود کارکرد آسانسور برای راحتی و ایمنی کاربران است و مراحل و فعالیت های لازم برای نوسازی آسانسور برای هر مورد می تواند متغییر باشد. 

مزایای نوسازی آسانسورهای قدیمی

با توجه به این که آسانسورهای قدیمی ممکن است ظاهر کابین نامناسب، لرزش های احتمالی و مشکلات دیگری را برای کاربران به همراه داشته باشد، بنابراین بهتر است نسبت به نوسازی آسانسورهای قدیمی اقدام کرد. از جمله مزایای نوسازی آسانسورهای قدیمی عبارتند از:

بهبود عملکرد: 

سیستم های آسانسور مدرن درارای تکنولوژی های جدیدی هستند که مسافران را بر اساس مقصدشان گروه بندی کرده و در نتیجه از توقف های بی مورد و زمان های انتظار طولانی جلوگیری می کنند. این تکنولوژی های جدید ضمن کاهش مصرف انرژی در سیستم آسانسور، کاهش ایجاد گرما و میزان انرژی لازم برای خنک نگه داشتن موتورخانه و بکسل ، عملکرد دستگاه آسانسور را بهبود می دهد. 

افزایش قابلیت اطمینان: 

سیستم های آسانسور جدید کمتر از آسانسورهای قدیمی درگیر مشکلاتی مثل از کار افتادن های موقت، توقف بین طبقات و مشکلات اتفاقی دیگر می شود. بنابراین؛ کاربران می توانند با اطمینان بیشتری از این آسانسورها استفاده کنند.

افزایش هزینه نگهداری:

نوسازی آسانسور باعث کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و تعویض قطعات می شود که در نتیجه ساختار، ساخت، هزینه و کارآیی آن را افزایش می دهد. برای مثال، به روز رسانی آسانسور نویزهای الکترومگنتیک را که ممکن است به شبکه های و کامپیوترهای وایرلس صدمه بزند را کاهش می دهد و در نتیجه هزینه های نگهداری آن کاهش پیدا می کند.

ایمنی بیشتر:

استفاده از سیستم های آسانسور قدیمی کد ایمنی سیستم آُسانسور با آخرین استانداردهای ایمنی دولتی تطابق داده و در نتیجه احتمال خرابی ها، صدمات و از کار افتادن آسانسور کاهش پیدا می کند. 

تجربه سواری راحت تر: 

کاهش کیفیت سیستم فنی و تکنولوژیکی آسانسور باعث افزایش سرو صداها، لرزشها، توقف های ناگهانی، خطاهای آسانسور و در نتیجه افزایش نارضایتی های کاربران از استفاده از این دستگاه می شود.

بهبود جلوه زیبایی شناسی:

از دید زیبایی و طراحی هم سیستم های آسانسور جدید بیشتر مورد پسندان مالکان ساختمان هستند و از آنجایی که در طراحی های ساختمانی امروزه هم به موارد زیبایی ساختمان اهمیت بیشتری هم داده می شود، بنابراین اهمیت به روز رسانی آسانسور از دید زیبایی دستگاه و تاثیر آن بر زیبایی ساختمان را نمی توان دست کم گرفت.

انواع روش های مدرن سازی آسانسور

در زیر انواع روش های نوسازی آسانسور آمده است:

نوسازی سیستم الکتریکی

نوسازی سیستم الکتریکی آسانسور به آپدیت بخش ها و سیستم الکتریکی آسانسور مرتبط می شود که کارآیی، ایمنی و قابلیت اطمینان آسانسور را افزایش می دهد. 

نوسازی سیستم کنترلی آسانسور

نوسازی سیستم کنترلی آسانسور به به روز رسانی سیستم های کنترلی که برای مدیریت و اپراتوری آسانسور در ساختمان ها و مجموعه های بزرگ استفاده می شود، مربوط است. 

نوسازی دربهای آسانسور

به بهبود درب های فعلی آسانسور و یا تعویض آن ها مرتبط می شود که در نتیجه مکانیزم ها و کنترل درب ها راحت تر و با ایمنی بیشتری انجام می شود. 


نوسازی اپراتور دربهای آسانسور

به آپگرید و یا تعویض اجزای مکانیکی یک سیستم درب آسانسور با تکنولوژی جدیدتر و پیشرفته تر مربوط می باشد.

نوسازی ایمنی 

به روز رسانی ایمنی آسانسور به آپگرید ویژگی های ایمنی و تکنولوژی آسانسور مربوط می شود که با استانداردها و قوانین امروزی در تطابق باشد.

فرآیند لازم برای نوسازی آسانسور

برای نوسازی آسانسور نیازمند اجرای چندین مرحله از جمله بررسی مکان نصب شده، بررسی نیازها و الزامات، طراحی مفهومی، طراحی جزئی، تهیه، ساخت، نصب و نگهداری است. 


در فرآیند نصب، باید مراحل زیر طی شوند:

  •   ارزیابی های اولیه

  • برنامه ریزی و طراحی

  • کسب مجوز های اولیه

  •  پیاده کردن و حذف تجهیزات فعلی 

  • نصب قطعات جدید

  • تست و راه اندازی اولیه

  • بررسی های نهایی و تایید

  •  نگهداری و سرویس آسانسور

نوسازی آسانسور قدیمی در مشهد

با توجه به مطالب گفته شده متوجه شدیم که به روز رسانی آسانسور از جنبه های عملکردی، ایمنی، زیبایی، کنترلی، درب ها و سایر موارد قابل اجرا و دارای اهمیت است. دقت کنید که نوسازی آسانسور به شما در صرفه جویی در هزینه های انرژی، نگهداری، زمان خرابی، هزینه های کارگری کمک می کند و ارزش دارایی ساختمان را افزایش می دهد. بنابراین، اگر به دنبال این هستید که سیستم های آسانسور قدیمی تان رااز جنبه های مختلف نوسازی کنید، با مشاوران و کارشناسان فنی ما در اوج فراز بیهق تماس بگیرید. 
 

سوالات متداول

نوسازی آسانسور به چه معناست؟

این روند شامل به روز رسانی بخش های مختلف آسانسور برای بهبود کارآیی، ظاهر، طراحی، تکنولوژی و سایر جنبه های آسانسور است که به صورت مستقیم بر عملکرد آن تاثیر می گذارد.

عمر مفید آسانسور چقدر است؟

آسانسورها بین 20 تا 25 سال عمر می کنند اما به دلیل استفاده نامناسب و یا تعمیر و نگهداری نامناسب آن، ممکن است زودتر از موعد هم کارایی بهینه خود را از دست بدهند.

روش های مدرن سازی آسانسور چیست؟

نوسازی سیستم الکتریکی نوسازی سیستم کنترلی آسانسور نوسازی دربهای آسانسور نوسازی اپراتور دربهای آسانسور نوسازی ایمنی